if there's no one beside you when your soul embarks
then I'll follow you into the dark

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
teeppari ja farkut GT / neule Seppälä + uudet hiukset joista tykkään kovasti vallan!

Huhhuh siinähän tuli paljon kuvia ja varsinkin musta ittestäni! Aamulla oli kyllä pienen vaatekriisin paikka mutta nyt jälkikäteen oon ihan tyytyväinen, muuten ei ois varmaan mitään tuollasta tullu laitettua päälle mutta mikäs siinä, tänään mentiin sitte about ihan saman näkösenä koulussa :-D Ainiin, kaikki kunnia kuvista Lunalle joka sää tällasenki pummin näyttämään siedettävältä!

Hmm... pitäis hakea kesätöitä mutta juttu ei etene mihinkään. Yritän kysyä luokanvalvojaa ja pomoa suosittelijaks josko sitä pääsis vaikka Prismaan töihin :-) oon lähetelly sinne kyllä aikasemminki hakemuksia eikä oo kuulunu vastausta mutta tällä kertaa ajattelin tehä niin loistavan hakemuksen että pääsen varmasti! Jos sitä tänään sais vielä tehtyä kirjallisia hakemuksia ja ansioluetteloita ni vois huomenna lähteä kiertelemään yrityksiä. Tuolla ulkona on kyllä sellanen ilma että tänään taidan pysyä sisällä!

Amigas oli meillä perjantaina ja nähtiin taas pitkästä aikaa norbert. Keksittiin ihan liikaa hämärää insideläppää joista ollaan nautittu tänäänki :-D Oli muutenki tosi kiva viikonloppu, jaksoin jopa juoksemaan ja tein 14 kilometrin henk. koht. ennätyksen :---) Läksyjen tekeminen jäiki sitte vähemmälle mutta eipä hätää! Huomenna olis tiedossa eräs tiedotustilaisuus, hihii :-)

Toivottavasti en päätyny Päädyin taas kirjottamaan liikaa, hejssan! :-)

6 kommenttia:

 1. Ihania ihania kuvia veikkosein! :)

  VastaaPoista
 2. aaaaaaaaa, noi kaikki kuvat on niin ihania! lööööv ♥ :--)

  VastaaPoista
 3. oioi tuo otsikko on niiin parhaasta biisistä! 8) jaja hirmunättei kuvii!

  VastaaPoista
 4. Apua mä en osaa vastata moneen kommenttiin! :-D mut hihhii kiitosta Noora ja pausku ja Piiu niin on♥ paitsi että se on hirmuhirmusurullinen!

  VastaaPoista
 5. Näistä tuli mun mielestä tosi kivoja vaikka mä vähän pelkäsin tota valoo ku kerkes tulla aika hämärää! :--) Jajajaja iiiihana biisi otsikossa<3

  Luna

  VastaaPoista
 6. No niiinhän niistä tuli olethan proffs ;) jajajaja oi kyllä!::)

  VastaaPoista