you don't love me now, you just hurt me now

Huhhuh! Megaraskas päivä takana, projektivieraat ympäri Eurooppaa pääs vihdoinki Suomeen ja koko päivä meni mulle ennestään kovin tuntemattomien ihmisten seurassa, mitä nyt pari sanaa ehin jutella con mis amigas.

"Katti" Portugalista asuu tän projektiviikon ajan meillä, ja hmmm vähän kielimuuria tässä on ku ei oikeen ymmärretä toisiamme. Hyvä puoli siinä on kuitenki se ettei mun tarvi yrittää puhua englantia kunnolla, kunhan vaan mahollisimman yksinkertaisesti. Huomasin just että tää on ensimmäinen kerta ku puhun jollekki ihan oikeesti englantia... voi apua! Katti tuli yölennolla ni oltiin kummatki niin väsyneitä että nukuttiin päikkärit koulun jälkeen :-D

Tässä tulis nyt kumminki tämän päivän asua/helsinkiostoksia ja sitte helsinkikuvien parhaimmistoa (ihan tosi, nää on varmaan ainoat julkaisukelvolliset niiden lisäks mitä täällä on jo näkyny!)

DSC04066mm
DSC04065m
mekko h&m / palloleggarit pieces / tuubihuivi GT
miks en osaa olla normaalisti asukuvissa?! nimim. jeejee olen ihq

DSC04043m
DSC04061m
Hmm..... Snapple :-))

5 kommenttia:

 1. Iihaanat vaatteet ja oi oi oi noi sukkikset :)

  VastaaPoista
 2. Jeeejee säki oot ostanu snapplee! Puhuin siitä joskus eikä kukaan ollu maistanu höh. :-D Mmm noita sai joskus sittarista.

  Ja en koulussa kerenny sanoo mut söpöt vaatteet ::)

  JA mulla on ikävä ei olla jutskailtu pitkääään aikaan (perjantaina) :D:D:D:D:

  Luna

  VastaaPoista
 3. Vou hei vähä hienoo ku teil asuu comenius vaihtari ! (8 jaja sit ku sä viel pääset sinne ulkomaillekkin jos en iha väärin muista :D oon kade :----)

  VastaaPoista
 4. Voi Laura, aivan ihania vaatteita!! :)

  VastaaPoista
 5. voi kiitos taas kaikki ::) !

  VastaaPoista