love really hurts without you and it's breaking my heart but what can i do?

IMG_5381
IMG_5310
IMG_5382
IMG_5362
IMG_5316
IMG_5371
Oon koomaillu koulussa viimesen viikon ja tänään sain aikaseks laittaa itteni taas ees vähän ihmisen näköseks. Ihan oikeesti, tää koeviikko on menny sen näkösenä että ihme että mut on ihmiseks tunnistanu :-D tää vähäinen edustus tuntu niin ihanalta että kiertelin tossa kauppoja ittekseni ja ihan huvin vuoks - niin tai sitte se johtuu siitä että huomenna on ruotsinkoe ja kiinnostus lagittaa totaalisesti. 

Hihi koeviikko (ja koulu!) ihan just ohi :---) ja ainii mulla on uus paita ja tykkään siitä ku se saa mut näyttämään ruskeelta. Ja löysin mulle kans uudet korkkarit (kuva 4) vaikka ajattelin jo ettei korkokuume enää iskis muhun :-D Mut ei en kyllä lähteny noilla minnekkään vaan vaihoin jeesuskenkiin alias, ööö... mitkä ne nyt on

Vit... ärsyynnyin äsken lievästi ku täällä oli täydellinen ilma ja ajattelin mennä ulos lukemaan ruotsia ja ruskettamaan mun jalkojen toistakin puolta ja vaihoin pikasesti shortsit jalkaan ja tadaa ku pääsen ulos ni aurinko pilvessä, kova tuuli ja rupes satamaan. Just my luck, nimim. puoliruskeajalkainen Laura :-( nyt heihei blogger ja tervetuloa ruotsi! See you :-)

4 kommenttia:

  1. hihii mäki välttelen ruotsin kokeeseen lukemista ::) ja tuo viimenen kuva susta on toosi ihana<3!

    VastaaPoista
  2. ooni: joo tää onnistuu hyvin ;D ja danke schön bitte schön scheisse :--) :--D

    VastaaPoista
  3. Ella: kiitoos paljon :-))

    VastaaPoista