minulla on pomppufiilis

IMG_3186m
IMG_3161m
IMG_3107kkkkk
IMG_3159m
Onnistun aina aiheuttamaan tällasia omituisia postaustaukoja. Alan itekki jo väsyä tähän, en siis bloggailuun vaan bloggailemattomuuteen! Tällä kertaa syy on ilmeisesti nettitikun (tai tietokoneen), mutta en pääse omalla koneella nettiin ja kuvien siirtäminen siltä tälle koneelle on tuntunu ihan ylitsepääsemättömältä esteeltä. Itseasiassa tällä kirjotushetkelläkään en oo saanu aikaseks lähteä käynnistämään tuota aceria, joten siinä vaiheessa ku näätte tän päivityksen saatte olla hyvin ylpeitä musta! :-D edit: näätte tän siis kaks vai kolme päivää kirjoittamisen jälkeen, onko tää noloa vai noloa? ainiin, nyt ku edittaan ni kolmoskuvan ilme täys kymppi... not.

Kuvat siis vapulta joka vietettiin samassa seurassa ku kaikki muutkin tapahtumat viimesen vuoden sisällä, onneks seura on niin hyvää että se ei todellakaan haittaa :-D tanssittiin hassua musiikkia, syötiin simohyvää suklaakakkua, räpsittiin kuvia ja vaikka mitä muuta. Nyt harjottelen täällä sheikkaamista ja oottelen norbertin päättäjäisbileitä jotka harmin paikka sattuu olemaan hissankoetta edeltävänä iltana mut ei se mitään!

Kirjottaminen menee taas vähän ohi aiheen ni ehkä jätän tän nyt tähän... Paitsi että ainiin, sain vihdoin ja viimein tilattua uskonnonkirjan, nyt sitte odotellaan :-D

4 kommenttia: