birthday girl

IMG_5980m
_MG_5957m
_MG_5869m
Ikäännyin tänään taas yhen vuoden lisää mut niin kiireellä ettei ehtiny paljoa kirpasta :-D käytiin siskon kanssa lappajärven ympäripyöräilyssä ja poljettiin koko päivä tuskasessa yli kolmenkymmenen asteen kuumuudessa ja illalla ajettiin täältä mun serkun valmistujaisiin. Oon saanu hassuja onnitteluviestejä ja -puheluita täs pitkin päivää mut muuten ei olla erityisemmin ehitty juhlia :-D lahjoja sain kyllä semmosen hierontalahjakorttijutun (♥!) ihanan korun (vilaukselta kuvissa) ja rahaa vähän kaikilta :-D oon pian niin rahoissani ettei mitään rajaa!
IMG_5966m
IMG_5895m
_MG_5919
Serkku piti aika rennot juhlat niiden mökillä ni ei onneks tarvinu pahemmin pukeutua. Hyvä niin ku mulla ei pahemmin ollu mitään mukana :-D suurin osa näistä kuvista on sieltä paria voikukkapallerokuvaa lukuunottamatta (..ja voi herttinen ku kehittelen yhdyssanoja!)
IMG_5827m
_MG_5959m
IMG_5969m
Näin väsyneenä tää teksti tökkii nyt pahemmin ku vähään aikaan mut ei se mitään. Kesällä elämä on mukavan rentoo, sellasta lepposaa. Nyt pitää vaan go with the flow :---) mut hitsi, haluisin kuvailla vaikka mun ostoksiaki joskus jos vaan osaisin, katotaan nyt miten käy. Rupeen pian vaikuttamaan kamalan itserakkaalta ku tätä omaa pärstää on ruvennu näkymään täällä jo näin usein ja suurissa määrin :-D

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, voi että!!! Mee ny johki lehtee ja vähä äkkiä ;D

  VastaaPoista
 2. tee videopostaus nyt ku sulla on 40 lukijaa täynnä :)

  VastaaPoista
 3. Tee kaveripostaus! :):)

  VastaaPoista
 4. Norbert, en ilman sua! :--D ja hei anonyymit wtf pelottavaa saada ekat anokommentit:D videopostausta ei oo näillä näkymin tulossa mut kaveripostausta voisin harkita, plus että viidenkymmenen lukijan ylittyessä ois luvassa arvontaa :-)

  VastaaPoista