drop everything now, meet me in the pouring rain

Eilinen ilta oli ihanan höpsö ja minä onnellinen ja väsynyt, käytiin nimittäin Oonan kanssa yöuinnilla! Nukuin pikkupäikkärit (yökkärit?!) ja kello soi yheltätoista että ehin pukeutumaan ja sitte lähettiin polkemaan hiekkakuopille :-) Tappoväsynyt Laura, pyöräily keskellä yötä ja maailman kaunein maailma oli sellanen yhdistelmä että olin koko illan ku pilvessä, ensin pidättelin onnellisuuskyyneleitä ja lopulta puhuin ja hihkuin ja vaan ihailin maisemia. Hiljaset asfalttitiet, hämyisyys, lämmin ja tyyni vesi oli jotain niin täydellistä! Jos näätte mua lähiaikoina ni varautukaa, tuun hihkuttamaan tästä ainakin pari päivää.
Kuva0019-tile
Kameraa en jaksanu ottaa mukaan, päätin keskittyä enemmän muistojen hankkimiseen ku siihen valokuvauspuoleen. Onneks Oonalla oli puhelin ja näätte meidän hehkeitä naamoja tossa yläpuolella vähän useampaan otteeseen. (sori muokkasin tonne taas noi kohinat..)

Pääsin sitte yhen maissa kotiin ja yks kaveri tuli vielä käymään meillä. Juteltiin liian myöhään ku ajattelee sitä että tänään oli herätys kello seitsemän mut ei se mitään! Tää fiksu osas kans neuvoo että mun kannattaa nukkua ulkona raittiissa ilmassa ni vähemmät unet riittää paremmin ja nukuinki sitte tossa parvekkeella paremmin ku ikinä! Nyt koitan ehtiä pikaisesti päikkäreille, tälle päivälle pitäis vielä keksiä jotain erikoista, katotaan mitä saan kehiteltyä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti