like pretty girls need cowboys

kku
lappajärvi plus vaatehuone 030m
kuva1
Tänään mummulassa tein maailman omituisimman pitkän lenkin kameran, puhelimen ja soittimen kanssa. Päädyin laiturille puhumaan puhelimessa ja räpsimään kuvia matkalla mistä sattuu. 6 kilsaa ja meni semmoset kolme tuntia :-D Kesäloman viimenen päivä alko ja fiilikset on vähän sekavat. Tää on näitä viimesiä hetkiä aikaa nukkua ja mä kulutan ne täällä, ei hyvä. Huomenna herätys jo ennen yheksää ja viimehetken shoppailut, mun tyhmä pikkusisko ei oo lähteny mukaan millekkään shoppailureissulle ja keksi että nyt mennään. Eikai siinä sitte muu auttanu ku perua kaikki omat menonsa ja kattoo koska lähtee bussit.

Nyt nukkumaan ennenku menee tätäkin sekavemmaks, hyvää yötä! :-)

---
From this on I'm going to translate all my posts in English for some of my readers :-) Wish me luck, I'm sooo gonna need it!

So today I went for a walk with my camera, cellphone and mp3. I ended up sitting on a dock talking on the phone and taking random pictures on the way. 6km and took me like three hours :-D Today's the last day of summer holidays and me and especially my sister still have some shopping to do. In the morning we'll take a bus to a city nearby for that. This is the last night I'll have time to sleep properly this week but here I am, writing weird shit that I don't have the time or want to translate. Now I'm off to bed, sleep well! :-)

3 kommenttia: