it's hard to dance with a devil on your back so shake him off

dear-math-tile
Sekosin eilen illalla ja avauduin kai vähän liikaakin, tänään päätin keskittyä ihanaan matematiikan vektorimaailmaan mutta aika rupee loppumaan kesken. Äsken olin masterchef ja kokkailin ihan älyhyvää ruokaa, keitin vaan pussillisen vihanneksia ja lisäsin tonnikalaa, miks en keksiny tätä aikasemmin? Kaduttaa tää opiskelun jättäminen viime tinkaan ku mulla ois ollu mahollisuudet mihin tahansa, harmittaa eilinen ja hajotuttaa pahasti tää pänttääminen. Kahden kokeen (ja ylimääräisten juttujen) koeviikko mut koeviikkofiilis on aina se sama. Ei auta :-D

Piakkoin laitan tänne sitä arvontaa josta oon aikasemmin puhunu, kunnollista päivitystä sitte kun taas jaksan vaivautua meikkaamaan ja pukeutumaan muuhunki ku lössöihin :-D Nyt bassoja vähän kovemmalle, piristystä ja taas matikkaa. Wish me luck ja anteeks pakollinen koeviikkohajotuspäivitys!

---
I should be studying math but I can't really concentrate. I cooked really good food all by myself (vegetables and tuna, surprisingly yammy!). Sorry about this boring post and short translation, more coming when I'm finished with my exams! ...or earlier though I really should concentrate more on studying atm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti