Well I never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me

4-tile
1-tile
Olin aika ilonen ku ruotsinluokkaan oli ilmestyny tommonen ihana tuoli ja varasin sen sit ittelleni ja istuin ja hihittelin, heheh hupsista...

Muuten tänään Noora tuli käymään täällä, ei oltu pitkään aikaan nähty kunnolla ja päätettiin taas vanhojen muistojen kunniaks soittaa kitaraa ja lauleskella jotain :-) Tyhjättiin kans mun huoneen lattia ja tanssittiin ihan kreiseinä. Ihana tietää ettei toinen kato tai kuuntele arvostelevasti vaan voi olla ihan niinku ois yksin kotona :-D ööh nojoo, ilmaisen pointin ehkä vähän kummallisesti mut sitä tää elämä teettää.

Huomenna heti aamusta ilmaisutaitoa ja saadaan ottaa aamukahvit mukaan. Kerroin tänään varmaan ekaa kertaa elämässäni vitsin. Isä tuli Helsingistä ja toi meille tommosen katumaasturin tyyppisen ja mulle stokkalta aloe vera -juomaa (niin parasta mut nii kallista ja vaikkee löytää!). Hymy.

---
Got the perfect chair in class. Noora gave me a visit, we played some guitar and danced like crazy. Dad came home with a new car and some aloe vera drink for me (you only get it from one store and it's soo yammy!). Too tired to make a better translation, sorry guys! :-D

6 kommenttia:

 1. Oli niin niin kivaa!^^ Oot ihana :-)

  VastaaPoista
 2. heii ihan pakko sanoo et sulla on ihan superihana blogi :-) tykkään myös kauheesti sun tyylistä, jatka samaan malliin ;D!!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin ton arvontajutun kautta, ku joku toinen blogi oli linkannu sut : D Ja koen kommentoimisen tarvetta hehs.
  Oot hurjan kaunis! Blogin ulkoasu on kiva, mutta samantyyppisiä on paljon. Kyllä tämä silti erottuu joukosta ;D
  Tykkään sun ottamista kuvista ja kirjotat kivasti, lukemista ei tarvii miettiä yhtään, kun on niin miellyttävää tekstiä<3
  Mulla ei oo mitään hajua miks koitan antaa rakentavaa palautetta tähän aikaan aamusta mut joooo : D Kiitos ja anteeksi!

  VastaaPoista
 4. Noora: nii oli ja säki tosi! ♥

  Derya: jeij kiitos paljon :))

  Anonyymi: rakentava palaute ihan mihin tahansa aikaan päivästä kelpaa! :) oon yrittäny saada tästä ulkoasusta itteni näköisen ja tähän oon ollu aika tyytyväinen, oikeen muuta en tälle osaa tehdä :D kiitos paljon kivasta kommentista :--)!

  VastaaPoista
 5. ihana blogi :) oot tosi kaunis !

  tuu tsekkaa munkii blogi, jos vaikka tykkäisit :) uudet lukijat on aina enemmän ku tervetulleita !
  http://themomentsoflaura.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. kiitos paljon ja käyn kurksii :)

  VastaaPoista