6 Years of Love with Let's go 60's

kuva21
kuva2
kuva23hohohoho
kuva16
kuva4
kuva20hihihihi
kuva18
Photobucket
kuva7
kuva19
Sain sunnuntaina kunnian toimia kuvaajana Let's go 60's -kuorolle ja hui kamala miten ihmiset olettaa vielä nykyäänki vaikka vähintään joka toisella on järkkäri että semmosen omistajat on automaattisesti jotain huippukuvaajia :-D no, hehheh mikäs siinä ku sain istuskella eturivissä kaikkien tarvikkeiden kanssa ja liikkua siellä ympäriinsä niin kovinki coolina. Ei näistä kaikista niin kovin huonoja tullu, katoin vaan kyllä vähän katkerana jotain lehtikuvaajaa joka kuljeksi siellä kahen kameran ja kalliiden objektiivien kanssa :-D hih, kiva konsertti muuten ku noi näytteliki välillä ja oli niin kovin hilpeitä!

Hmm... Mun kuville on tapahtunu jotain kamalaa mut silti teitä lukijoita on tullu lisää? :-D Koitan saada nuo huomenna näkyviin ja laitanki muutamat hieeenot kuvat eilisen photoshootilta. Heitänpäs nyt minäkin vielä että KEEP TUNED, öitä!

---
On Sunday I was photographing this local choir, Let's go 60's, at their concert. Funny how people think you're a pro when all you got is a big camera. Not complaining thou, I got to sit in the first row and move around cool as hell (cool as hell, wtf? oh well). Tomorrow I'll post some beautiful pictures from yesterday's photo shoot, stay tuned people.

4 kommenttia:

 1. oooo ! mäki haluun päästä kattoo jotai musikaali juttuu !

  VastaaPoista
 2. hihi suosittelen! tänäänki kävin kattomassa jonku musikaalioopperajutun leffassa ja on kovin kulturelli olo :--D

  VastaaPoista
 3. hei Laura, tarvitsin kuvia Letsin Face sivuille, voisitko laittaa vaikka levylle niin voin itse valkata kuvat.
  Tarja/ Let´s Go 60´s

  VastaaPoista
 4. Juu tottakai! noita nyt on aika huima määrä mutta katon nuo läpi (mamma kattoo..) ja pistän vaikka muistitikulle :-)

  VastaaPoista