'Failed' pre-christmas party

Photobucket
Monen mutkan kautta päädyttiin eilen Verttenin kanssa Lunalle, makoiltiin vaan sängyllä ja hölmöiltiin mut se just on parasta. Älkää muuten ottako noita kuvia liian tosissanne, oli aika huisin hauskaa ja sen varmaan huomaa. Mun pitäis vielä siivota toi alakerta, huomenna isänpäivä enkä oo taaskaan varautunu, ei tolle uskalla ostaa mitään. Heräsin aamulla keskelle armotonta leipomisrumbaa et herkkuja ois kyllä vaikka muille jakaa!

---
Yesterday after a lot of trouble and some tears I ended up having a hell lot of fun (as you can see :D...) at Luna's with Vertten. We were mostly just laying on her bed laughing but that's just what I like. I still need to clean up downstairs, tomorrow's father's day. I don't have a present but I helped my sister with her bakings :-)

6 kommenttia:

 1. äshhh voitko selittää paremmis miten saan noihin kuviin tollasiii viivoi ? :/

  VastaaPoista
 2. moikka ! haluisin kysyy sellasta, että miten saat ton palkin tuolta ylhäältä pois ? musta se on tosi ruma ja olis kiva saada itekki veke se .. olisin tosi kiitolline jos auttaisit :) eiks siihe tarvii jonku koodin tai jotaki ?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: siis tarvitaan vaan pitkä valotusaika ja salama. Pokkarilla voi olla vähän vaikeempaa mut ainakin Canonin järkkärillä homma menee näin: asetuksista tv, rullaat sitä rullaa et siellä ylhäällä vasemmalla on 1', painat salaman ylös ja sitte vaan nappaat kuvan ja rupeet heiluttelemaan :D takana pitää olla jotain pieniä valojuttuja tms :) kerro miten onnistuu!

  Anonyymi2: mä ihan googlailin ohjeita ja löysin tän: http://www.blogihaltuun.net/2010/09/kuinka-poistaa-bloggerin-navi-palkki.html :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä, testaankin tuota palkin poistoa. Ollut joskus mielessä ja nyt tuli ohje kuin tarjottimella eteen! :))

  VastaaPoista
 5. kokeilin ottaa kuvia ja ihan hyviä tuli muttei tullu noit viivoi :( tiiäks miks :O

  VastaaPoista
 6. apua mitä sun kuville on tapahtunu :o

  VastaaPoista