You’re the storm that I believe in

uv1
Muut postaili vuodenvaihteesta jo sillon pari viikkoa sitten mut mä oon tässäkin asiassa (uusintakokeeseen lukemisen ja aivojen kehityksen ohella...) vähän muita jäljessä :-D Tää oli siis mun eka "kunnollinen" uusivuosi, ja ihan loistava olikin! Alkuillasta nyyttäröitiin Emmillä vähän uudella kokoonpanolla, pelattiin pullonpyöritystä ja mä keskityin antaumuksella omien tuomisteni syömiseen. Keskiyön aikoihin juostiin kaupungille, löysin Nooran ja pojat jotka pamautteli muutaman raketin ja lähettiin Jondille jatkamaan iltaa.

uv3
Tanssittiin ja laulettiin vähän SingStaria, saatiin lisää vieraita, tai siis Jondi sai, nälätti ja söin salaattitäytteisiä tortilloja... Aika kulu ihan tajuttoman nopeeta ja yhtäkkiä olikin aamu ja huonokin läppä aivan tajuttoman hauskaa. Kotiin kerkesin äidin herätyksen aikoihin ja oma herätys kahden tunnin kuluttua töihin oli kieltämättä aika riemastuttava kokemus. Käytiin kans inventoimassa Prismassa, oli ihan pirteetä porukkaa :-D

uv4
En tiiä onko aika jo ehtiny kultaamaan muistoja mut 2011 oli ihan loistava vuosi! Elin täysillä, tutustuin uusiin ihaniin ja vähän vähemmän ihaniin ihmisiin, matkustelin, pääsin eroon mun nirsoilusta, keräsin kokemuksia ja opin tuntemaan itteni ees vähän paremmin. En kuitenkaan oppinut välttämään tällasten ylipitkien listausten kirjottamista mut maybe next year!

---
My first proper new year's eve with wonderful people and partying 'til the morning. 2011 was surely one hell of a year! I lived my life fully, met new people, made some friends, traveled, experienced a lot and got to know myself a little better. 2012 - I've got some high hopes for you!

5 kommenttia:

 1. Mil ohjelmal ja miten sä muokkaat ton 3D:n? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...3D:n? :D jos tarkotat toisen kollaasin tokaa kuvaa niin photoscapella, siellä on sellanen ku kelmu/kalvo ja laitan siihen arvoks 1 :)

   Poista
 2. tosi kivan olone blogi sulla! jään ehdottomasti seuraileen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ^^

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista