Sometimes my mind plays tricks on me

IMG_2178
Toissapäivänä ketutti.

Lunan patistuksesta päätin huomisesta alkaen osallistua haasteeseen olla valittamatta kahteenkymmeneen yhteen päivään. Ajattelin ottaa ilon irti näistä kahdesta viimeisestä tunnista ja valittaa tähän semmoset rapeet parikymmentä riviä mutta taidankin päästää teidät vähemmällä :-D Nyt on sentään vihdoin vanhojentanssimekko! Aikaa on kuitenkin yksinkertaisesti aivan liian vähän kun on kaiken maailman esseitä, aluetutkimusta, koeviikkoa, vanhojen tansseja, kokouksia ja lähestyvät kirjoitukset. Näin muun muassa.

Tänään jäin töihin lukkojen taakse kun olin jo valmiiks myöhässä tanssitreeneistä. Ketutti. Valitin ja puhisin siinä isälle sitten koko automatkan ja lohduttava vastaus oli: "Turha enää valittaa ku paskat on jo housuissa." Nojoo, niin on.

6 kommenttia:

 1. Hahah ihana postaus :D

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä ihana :D Mäkin oon lupautunu toho 21 päivään, mutta siirsin sitä pikkusena. Joten saan valittaa vielä siitä, että lähen pian maahan jossa on pöntön sijasta reikä lattiassa. En voi olla valittamatta , joten suoritan tän joskus myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. voi ihana :----D JA mitä eikö sulla ollu avainta mukana! : DDDDD oisit sanonu ni oisin voinu jättää sen mun oman sulle :D

  VastaaPoista
 4. hups tää oliki eiliseltä tää postaus, eihän me sillon oltu samaa aikaa töissä ... :-------D

  VastaaPoista