I know I'm not strong enough to be everything that I'm supposed to be

3
1
Photobucket
6
5
2
9
2
1
7
8
10

Aaaah täydellinen reissu, ei voi muuta sanoa! Maailman ihaninta seuraa, monen tunnin keskusteluja ja nauramista, huumoria jota muut ei tajua ja onnellisuutta, paljon.

Suunniteltu hieno illallinen vaihtu ulkona jäätymiseen ja grilliruokaan hotellihuoneessa kun ei älytty lähteä ajoissa liikenteelle mut oli tarpeeks romanttista mulle! :-) Kierreltiin vähän kauppoja, käytiin kävelyllä ja syötiin hyvää ruokaa (hotelliaamupala!). Meillä oli huoneessa hämmentävät "pornovalot" (:D:D) ja kylpyamme, my true love. Aina välillä trollailin Turkulaisille puhumalla pelkkää ruotsia, ah niin hämmentävää kun myyjät lähti karkuun ku ei ymmärtäny :-D Hassu paikka toi Turku, iso mut toisaalta niin pieni :-D

Vietin siis koooko pääsiäisloman ton höpsön kanssa, sai kerranki koeviikko haistaa kukkasen, se kun jälleen kerran oli mukavasti tossa heti loman jälkeen. Oon pilannu jo kaikki edelliset lomat kokeiden takia ni nyt oli ihana vaan unohtaa stressaaminen ja "chilax" :-D Koska tää kuitenkin on vähän pinnallinen blogi niin kerrotaan nyt etten mä paljoa ostellu! Uuden natsaavan juoksupuvun ja pitkään haaveilemani mustat Converset koska The Last Song :-D me gusta!

2 kommenttia:

  1. mä sulin ihan totaalisesti tolle rullaporras kuvalle oottepa söpöjä ! muutenki tosi kiva postaus !(:

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia ! ootteko kauan seurustellu ? :)

    VastaaPoista