Ruokarakkautta ♥ @Za Za Bazaar

5
11
10
4
13
8
15
16
1
6
14
17
7
Sain tänne Bristoliin vihdoinki muuta suomalaista seuraa ku Susanna aloitti koulun eilen. Ihana tunne ku sai vihdoin puhua suomea! :-D Lähettiin heti koulun jälkeen lounastamaan tonne kehuttuun Za Za Bazaariin, oli kyllä ehkä paras ravintola ikinä!

Pizzaa, pastaa, sushia, nuudeleita, risottoa, fajitas, tacoja, intialaista ruokaa, salaatteja, keittoja, grillattuja juttuja... Kaheksalla punnalla sai ahtaa massuun niin paljon ruokia eri maanosista kun vaan pysty. Ruoat oli aseteltu tosi hienosti tollasiin erilaisiin saarekkeisiin ja niissä oli kokkeja tekemässä hamppareita, nuudeleita, pastaa ja piri piri kanaa (ja varmaan muutakin!) ihan omien toiveiden mukaan siinä samalla! Jälkkäriks oli kaikenlaisia erilaisia kakkupaloja, suklaisia juttuja, juustokakkua ja kaikkia tunnistamattomia juttuja :-D Siellä oli kans suklaasuihkulähde johon sai dipata piirakkapaloja, vaahtokarkkeja ja hedelmiä, plus tietysti jäätelöä ja erilaisia kastikkeita ja karkkeja siihen :-) Ja me satuttiin olemaan tuolla lounasaikaan, illallisaikaan tarjolla on ilmeisesti vielä enemmän ruokaa??

Eipä pahemmin illallinen enää maistunu tommosen lounaan jälkeen, mut äsken söin sitte aamupalaks/lounaaks eiliset lihapullilta maistuvat makkarat ja kävin nopeesti valokuvaamassa tässä lähistöllä. Nyt ois aika lähteä iltapäiväks kouluun, näyttää vähän sateiselta mut koitan olla nopea niin selviän ehkä kuivana perille! :-)

3 kommenttia:

 1. mmm näyttää hyvältä toi katkarapuspagetti juttu!

  http://dancetheway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit, ihania kuvia! Pitaa kylla munkin hankkia jarkkari!

  VastaaPoista
 3. Ai ettäää minkä näköstä! :--)

  VastaaPoista