I can always reach for you inside

2tadaa
1tadaa
Ihana olla vihdoin taas Suomessa, ikävä helpotti heti sunnuntai-iltana lentokentällä ja nyt on taas mukava kotoisa olo :-) Ei ehkä mitkään parhaat lomasäät ku vihdoin päästiin Ronnyn kanssa yhdessä lomailemaan mutta saa luvan kelvata.

Eilen käytiin jollain syrjäisellä hiekkakuopalla vaan kattomassa mut yllättäen pieni sade loppu ja aurinko alko paistamaan. Pääsin vihdoin kesän ekalle uinnille ja aurinkoaki otettiin melkeen puoli tuntia :-D Joo tätä menoa oon oikee papu syksyyn mennessä... Tuntuu että tää kesä on ohi ennenku se ehti ees alkaa mut jos seuraava yhteinen lomaviikko elokuun alussa on ees yhtä hyvä ku tämä ni kyllä kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi vahingossa ja ihastuin kauniisiin kuviisi! Loistavia otoksia oot onnistunut ottamaan ja säilyttämään tuollaisen luonnollisen valon ja tunnelman niissä :) Ehdottomasti tuun uudestaankin kurkkailemaan tänne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hieman hämmennyin näin ihanasta kommentista, vielä tähän postaukseen jonka kuvat on täyttä kuraa :---D mutta kiitos kiitos kiitos, piristit kovasti! :)))

      Poista