Epäreilut kauralastut ja mönkijäajelua

11
14
13
Leivoin perjantaina nimppareiden kunniaks pari satsia näitä epäreiluja ihanuuksia ja osaan sulatin vielä suklaata kahden keksin väliin :-) Epäreiluja näistä kuitenkin teki se, että vaikka reseptin mukaan näiden pitikin levitä reilusti uuniin laitettaessa, niin nämähän päätti vetää vähän överiks ja levitä koko pellin kokoseks levyks ja tarttua toisiinsa kiinni silloinkin kun laittoi pellille vaan viis kerrallaan :-D Poltin vielä ekan satsin uunissa kauniiks tummanruskeaks levyks :D Sitä paitsi en ees syöny näitä ite (vaikka vähän maistelinkin tota tajuttoman herkullista taikinaa...), vaan perhe sai pistellä poskeensa kaikki :-D Reseptin löysin täältä.

Viikonloppuna olin taas Ronnyllä, ne on just saanu laitettua telat mönkijään ja käytiinki sillä parina päivänä ajelulla :-) Lauantaina haettiin oikeen nugetteja grillattavaks ja pakattiin mukaan lämmintä kaakaota ja muuta evästä :-) Vähän siinä säädettiin kun sytkäri lakkas toimimasta ja koko tulitikkuaski sytty palamaan heti kun saatiin nuotio sytytettyä :-D 12
18

Vielä pari bonus-kuvaa, nyt kun vihdoin on koeviikko ohi ja on aikaa istahtaa koneelle! :-) Autoajelu Kokkolaan, Ronny ja kissa ja paras ruoka Pedrinaksessa ♥ Viikonloput on ihan parhaita.
_MG_2116
15-tile
_MG_2151

---
Translate: I baked these lovelies on Friday :-) I messed up at first, but finally managed to bake some perfectly shaped ones :-) I also melted some chocolate and put it between two cookies. Apparently they were pretty yammy, as my family ate them in almost no time :-D

I had a really nice time at my boyfriend's last weekend. On Saturday we went for a little longer drive with their ATV, brought some hot chocolate with us and bought some chicken nuggets we cooked over a campfire :-) Weekends are just pure awesomeness.

6 kommenttia:

 1. sulla on tosi kivoja kuvia, ja kivaa tekstiä :-)
  http://matuusworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mistä tää sun osote phkphk tulee ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piirtoheitinkalvopiirtoheitinkalvo, eli alkuperänen blogin nimi tuplattuna :-D

   Poista
  2. Namm!! Kaurakeksit näyttää silti hyvälle;)

   Poista
 3. Mäkin oon välillä tehnyt noita kauralastuja (reseptistä en oo ihan varma oliko just sama), niin hyviä!!

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista